Става много крехко, но му трябва доста време за печене
05.10.2021 18:14
Атанас Недевски
Все едно аз съм го правил. Две незначителни уточнения-ползвайте капака на гювеча, няма нужда от фолио(затова е гювеч, все пак) и джоланите ги омажете обилно, кой с каквото харесва, преди да ги сложите в гювеча. Още нещо, което минава за гевезелък-прекарайте зарзаватите за бързо през тигана с мас, или масло-по вкус. Да ви е сладко. На мен ми беше :)
07.02.2020 14:51
6
Ивайло
Беше невероятно вкусно въпреки, че не съм голям фен на този вид месо.
04.01.2017 19:45
10
3
Татяна Димитрова
Аз приготвям с голямо удоволствие тази рецепта но имам специална билкова китка към джолана - риган, мащерка, мента. Опитайте - страхотен аромат!!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани