Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Ние пък не слагаме чесън, само лук и лимон
10.02.2016 12:44
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Само като ги гледам и ми се прияждат веднага...:)и аз много ги обичам а да не говоря за мъжа и децата...:)
10.02.2016 12:42
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Подправките ти са достатъчно, а ушичките са страхотно мезе!
10.02.2016 12:40
3
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Освен подправките които аз слагам във маринатата слагате ли някоя друга?
10.02.2016 12:37
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Понякога слагам чесън,но не винаги затова не съм го писала.
10.02.2016 11:46
Димитър Казаков
Димитър Казаков
Забравяте чесън !!!
04.02.2016 15:58
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
лука по на ситно, да се хапне с ушичките и лимонче... а студената бира е задължителна :))))))))))
03.02.2016 10:35
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Толкова бързаха мойте хора да хапват, че не можах да сложа бирата.:)
03.02.2016 09:58
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Охо,прословутите свински ушички :-) Ще взема да пробвам,когато намеря ще си купя
03.02.2016 09:49
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Когато ги купя, задължително пак ги пърля и после ги остъргвам с нож. Защото понякога от магазина не са добре почистени.
03.02.2016 09:44
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
ее дадох ти идея :))) ами бирата липсва от снимката
03.02.2016 09:28
никнай
никнай
Добре е, невероятно готино усещане когато ушите хрупкат при сдъвкването .....
Ако може само да се избегне соята и синтетичният вкус на пикантината.
02.02.2016 23:46
2
Димитър Казаков
Димитър Казаков
Oт ушната кал най-добре е да ги почистиш старателно с език , ТЪПАНАР !!!
04.02.2016 15:56
1
1
Питанка
Питанка
А как да се почистят ушичките от ушната кал?!
03.02.2016 05:54
1

Последно Коментирани