Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#174432
Потребител#174432
Месата не се запържват, трябва само да им се поизпари водата. Лука също не запържваме, а го оставяме да омекне, картофите пък изобщо не се запържват. Сложете гювеча в предварително загрята фурна и се простете с кило и половина месо. :-) Чистенето оставете на жената или тъщата.:-)
23.07.2016 16:52
2
Вики
Вики
Гювеч никога не се слага в загрята фурна
30.04.2014 16:36
13
1
Деси
Деси
Съгласна съм със Иво , доста скъпа вечеря ще е . С тези продукти ще сготва поне 3 пъти :)
03.09.2013 12:05
3
2
Валентин
Валентин
Ако се затвори гювеча с пръстен от тесто, при максимално силна фурна, няма ли да се "отпори" капака..?
14.07.2013 14:16
5
1
Стефан Николов
Стефан Николов
Ще го пробвам след три дни,после ще пиша оценката.
22.12.2012 22:40
2
Петя
Петя
Правихме го по празниците, ако сте почитатели на месната трапеза няма как да не ви хареса. Много вкусно и пипкантно.
07.01.2012 14:44
1
Иво
Иво
С тия меса, суджуци и колбаси кой знае каква е благинка. Много цифра ми се струва, ще се чака повод.
20.10.2011 18:13
2
:))))
:))))
Але, майко, само как изглежда. Някой да го е пробвал ?
24.05.2011 12:11
1
Покажи всички подкоментари