Тази рецепта коментираха

Анонимен
Кака и Батко
Кака и Батко
ВНИМАНИЕ! Снощи се чух с щерката, в нейната фурна пържолите са станали за около час - явно от фурна до фурна има разлика. Имайте едно на ум първия път. Другото важно според мен, което съм пропуснал в рецептата е фурната да е предварително загрята.
23.02.2016 07:36
4
3
Кака и Батко
Кака и Батко
Пропуснах да помоля Админа да изтрие евентуалните ми точки от последните коментари - не се боря за точки!
Благодаря!
21.02.2016 21:11
2
kiril
kiril
bravo
21.02.2016 18:22
8
1
1
Кака и Батко
Кака и Батко
Искам да направя едно малко уточнение - всички публикувани от мен рецепти съм сготвил поне 3 пъти последователно с един и същи резултат. Пиша в единствено число, но сме двама, "кака" е моята дама, вдъхновител, коректор, дегустатор и плетач на плитките на козунака - когато са двама е по-интересно, забавляваме се с постигнатите успехи, а неуспехи също не липсват. Въпросната тема сме я дискутирали безброй пъти, пържолите никога не са ни артисвали (имаме куче и котки), но винаги сме се стремили към по-добро. В конкретния случай наруших принципите си и публикувах темата след един успешен опит с вратни пържоли и още един с котлет - ако на някой не му се получат пържолите ще го компенсирам с ИСТИНСКО червено вино, носи един килограм врат, аз вадя бутилка вино - останалите разходи са за мен. Съжалявам, че не снимах пържолите от врат, вътре запазиха цвета си, а от вън си бяха идеално изпечени, за кучето останаха голи кокали - нямаше нищо по тях. Последно - направихме икономия от клечки за зъби, но като се замисля те и динозаврите не са ползвали.
21.02.2016 18:52
12