Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теди
Теди
При какви градуси се пекат?

От редактора : Милинките се пекат в умерено загрята на 18о градуса фурна.
14.09.2013 14:03
1
Покажи всички подкоментари
Мира
Мира
Какви са тези милинки без сирене?
01.07.2013 09:32
2
1
Покажи всички подкоментари
artini
artini
Искам да питам - колко е това брашно за меко тесто ? И още - може ли да им се добави сирене ?
07.06.2013 09:25
мерито
мерито
Рецептата е супер и аз така ги правя но вместо маргарин използвам масло или мас и преди заливката слагам и натрошено сирене отгоре.супер е пробвайте.
22.12.2011 22:43
1
любител
любител
След, като направиш милинките колкото орехчета, не оставяш ли пак да втасат в тавата или печеш по дели ормански?
22.11.2011 12:29
1
Покажи всички подкоментари
svetlozara
svetlozara
Тези милинки са ми любимите, много са вкусни.
21.10.2011 13:22
Шропшир
Шропшир
Този "маргарин" е отровен - спрете да пишете глупави продукти в рецептите - едно време в Шумен все с маргарин са готвили!
18.10.2011 13:11
2
1
Pepa-lex
Pepa-lex
Много вкусно става, аз добавих и сирене и мисля, че стана още по - добре.
19.09.2011 15:24
1
1
Покажи всички подкоментари