Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мариана Видева
Мариана Видева
Естествено било,че трябва да се замеси, естествено било,че трябва да втаса,аз това го знам,че е естествено.Просто не пишете в заглавията, че е без месене , че е без втасване.
04.04.2018 12:21
1
1
Покажи всички подкоментари
Митко Джорджев
Митко Джорджев
Много вкусно!
03.04.2018 22:10
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Няма начин да не се меси, особенно за козунаци, хляб може но сладките теста са по специфични и конци няма да станат. А Таня е искала да каже, че не се меси докато ви заболят ръцете. :)
24.03.2018 15:01
4
Цветанка Цветанова
Цветанка Цветанова
Рецептата е уж без да месим, но в същото време пише-"замесете тесто" ?
12.02.2017 09:59
7
1
1
Покажи всички подкоментари
Супер Иван
Супер Иван
"Затоплете 1 кг от брашното във фурната за 30 минути, след което го пресейте 3 пъти" - точно тук ме загубиха...
12.04.2016 18:11
22
1
Покажи всички подкоментари
Мариана Видева
Мариана Видева
Е, то има и без втасване, пък тестото се оставя да втасва.
12.04.2016 17:07
12
1
Покажи всички подкоментари
Monika Ivanova
Monika Ivanova
бива ли заглавието да е без месене и отдолу да пише:ударете го 100 пъти?
11.04.2016 15:25
50
1
1
Покажи всички подкоментари