Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И аз често ходя през лятото за риба, хем рибка хем на пикник със всичките му тертипи.:) Има почти подобна риба на визия и при нас и казваме кабакулак. Тези риби са с вкусно месо но към опашката вече мисля да не си играя да ги пържа, страшно много кости има.:)
19.05.2016 22:45
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Тази риба определено има много имена :)За предпочитане е да е по изпържена :),преди години съм ходила на риболов на Марица,мъжете уловиха скобари и решиха че те ще я пържат,накрая на мен ми се стори че доста са я изсушили и това им беше извинението,че се ядяла поизпържена :)
19.05.2016 22:32