Тази рецепта коментираха

Анонимен
Деси Маринова
Деси Маринова
Оценявам мнението ви. Аз и семейството ми харесваме месото приготвено по този начин и си го хапваме с удоволствие. Все пак рецептата е направена така , че да удовлетворява нашите вкусови предпочитания и я споделям. А относно коментара, че месото не ви прилича на еди кое си, не разбирам, дали твърдите, че подвеждам с рецептата си. Но мога да ви уверя, че е закупено от една от големите вериги магазини 1, 200 кг контра филе. Все пак предполагам, че направената отблизо снимка допринася за широката визия, а що се отнася до дължината, както ви е известно при термична обработка, то леко се свива.
16.06.2016 12:35
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Месото на снимката ми изглежда супер странно за контра филе.Контра филето е дълго и тясно парче,това парче е супер дебело и широко.Другото което е времето за печене е много ако е филе,а високите градуси,с които е печено изсушават това крехко и сочно месо,което си личи и на снимката.Задушаването под фолио ок,но на ниски градуси и после като се махне фолиото се доизпича само няколко минути,абсурд е контра филе да се пече после още час и половина,освен ако целта не е да стане на подметка.Също препоръчвам да не се реже месото така отгоре,това с каква цел го правите? Така само съсипвате месото.
16.06.2016 08:44