Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Величке, чудесно е , че си прибавила снимка към основната рецепта, ама да беше махнала този чесън, че направо опорочава рецептата. Хубаво , че си е по твой вкус, ама направо да ти се догади с чесъна Той няма място тук.
17.05.2017 12:07
1
1
Покажи всички подкоментари
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Когато телешкото бонфиле се обезципи, изтъни и начука внимателно, няма опасност да остане сурово. На снимката, която съм прибавила, по мой вкус съм добавила чеснов сос и скилидки чесън - това е извън класическата рецепта! :)
16.05.2017 23:07
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
и аз съм правила и стават страшно крехки и вкусни.Задушават се в панировката и ви уверявам че не остават сурови.Правя ги и с други видове меса,но с телешко са най-вкусни.
25.07.2016 16:18
1
marcheva14
marcheva14
Честно да ти кажа, разкошни са, СиЙче! Няма да остане жилаво месото, защото много добре са изтънени, около 2 до 3 мл. Крехки са. Чукаш с дървеното чукче и внимаваш да не ги разкъсаш. Може да се приготвят и от свински шол, пилешко, но оригинала е телешко месо и задължително пържените картофи и бучката масло и резен лимон или както аз направих - капки лимон.
25.07.2016 14:41
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Чудесни са,никога не съм правила,защото се притеснявам че месото няма да се сготви и ще остане жилаво под панировката.
25.07.2016 13:34