Аз лично за Бешамел използвам масло, както е по основна рецепта, с олио не съм правила и не знам какво се получава, също и защо е този лимонов сок. Сока на лимона е киселина, която като се прибави към млякото го пресича и ако се прави кашкавал или извара, да, може да се сложи, но за сос бешамел е абсолютно ненужна съставка, която ще развали и вида и вкуса на соса.
19.01.2017 13:18
1
1
ВИЛИ-Виолета Матева
Рецептата е от Хитрините на Теди ,аз я приготвих по мой вкус,нищо не се пресече ,става страхотна вкусотия ,и при нея се приготвя соса с олио затова и аз така я приготвих ,нямам ограничения ,кое как го приготвят останалите ,винаги нещо добавям и от мен или нещо премахвам ,а сос с масло всеки знае ,опитай и с олио - никак не е лошо ,аз вече опитах и ми хареса :))))
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани