Много вкусно! Препоръчвам за всеки който св колебае, как да приготви свинско контра филе!
19.03.2024 20:49
Лорелай
Наистина разкошен вкус!Нито една от подправките не му е излишна. При приготвянето, аз нямах естрагон, но от това не пострада вкуса.
07.09.2014 14:48
4
1
Румяна
Имам питане към всички - не понасям тлъсти меса, но както и да се опитвам да приготвя контра филе, все става много сухо. Та въпросът ми е достатъчно ли е количеството на течността, за да остане и сос за заливане?
23.11.2015 11:49
1
1
Мариела, 27г.
Стана страхотно!!! Уникална рецепта - препоръчвам на всички, на които са имомръзнали по-традиционните методи на приготвяне на свинско или пилешко (а в момента дори го изпробвам с картофи). Ние опитахме за разкош под свинското да добавим чесън на филийки и моркови - стана уникално вкусно и НИТО една подправка не му е в повече (дори го направихме с розе вместо с бяло вино)
15.03.2014 21:44
8
2
Виктория
Много вкусно стана, благодаря :)
12.03.2014 22:54
4
2
Мила
Лесна рецепта, но аз обичам да усещам вкуса на продуктите и има твърде много подправки със собствен специфичен вкус. Може би без соев сос, горчица и или чубрицата, или розмарина+мащерката да се отстанят, за да остане другата. Не е лошо за тези, които обичат с повече подправки.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани