Разрешавам си да кача още две снимки към тази чудесна и лесна рецепта. Разликата е само в това, че съм работила със суха мая - 1 ч.л. това е около 5 г, избягвам добавката на повече мая, захарта я намалих на 25 г и съм ги работила изцяло в миксер с дебелата бъркалка. Това са домашни франзели, но са повече като хубави дълги кифли.
Благодаря за споделената рецепта.
04.04.2017 23:34
Yordanka Kovacheva
Разкошни станаха франзелките! И как само ухае цялата къща на вкусен хляб!! :)
Препоръчвам всеки, който се е спрял на тази рецепта, да не се колебае да ги приготви!
Благодаря за споделената рецепта.
Препоръчвам всеки, който се е спрял на тази рецепта, да не се колебае да ги приготви!