В рецептата пише и черен пипер, но не е описано как се използва. За това направих скумрията без него. Това проблем ли е и ако е мога ли да го добавя допълнително?
15.09.2018 21:33
5
Мима Йорданова Христова
Според мен, рибата на снимката не е приготвена по така споделената рецепта. Рецептата може и да е сполучлива, но според снимката е на студено пушена скумрия. Така, че когато публикувате рецепти, споделяйте снимки на приготвените от вас продукти.
14.03.2018 20:48
19
Елена Стефанова Йорданова
Тъп въпрос,но не съм наясно:)Какво имате предвит с това че рибата да може да диша?Трябва ли да оставя отвор като я овивам или тя си диша през хартията?!
16.06.2017 19:13
10
Станислав
Пробвайте и една още по-лесна рецепта за осолена /веяна/скумрия.Изчистете и за около час поставете в студена вода,като я сменяте няколко пъти./не махайте главата/.Изчистените риби наръсете обилно с едра сол и оставете в хладилника за ден-два.Завържете опашките с конец и изнесете на балкона.След висене около седмица/в студените месеци/ рибата е прекрасна за ядене,поръсена с пресен копър и обилно полята с лимонов сок.
24.01.2013 14:19
15
3
Цв. Маринова
Приготвих си рибката,сега ще чакам 7 дни и тогава ще видя резултата.Много е лесна за приготвяне.
22.01.2013 18:09
10
1
vladimir Petrovski
Така приготвената скумрия е идеално мезе за силни спиртни напитки или от нея става чудесна рибена салата.Всяко парченце можем накъсаме на по - дребни такива и да ги увием в парчета шунка прошуто с топено сирене
12.01.2013 12:39
софия
Много ми харесва! Още утре ще се опитам да я направя.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани