Тази рецепта коментираха

Анонимен
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Именно. Поръчват си бифтек все пак, а не "подметка"... Не знаят разликата и истинския вкус просто :D
25.03.2018 10:26
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Дани, много правилно си описала рецептурата за бифтек! Точно така трябва да е! Ако в България обаче в ресторант сервират на клиент кърваво месо, ще вдигне врява и ще го върне в кухнята...
24.03.2018 22:52
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Хахаха, ти ме разсмя Вили :)) Има нещо вярно, че в България още някои хора се мръщят на "кървавата "сърцевина на месото. Но и се радвам, че все повече започва да се приема и консумира така, защото това е единствения начин да му се насладиш истински, в противен случай получаваш безвкусна подметка в чинията :))Разбира се не е задължително да бъде прекалено кърваво, има си степени на изпичане, но винаги трябва да си е червеничко отвътре. Който не обича, не си поръчва такова месо мисля.. или просто някоя по- фина пържолка ще е по- подходяща за него.
25.03.2018 00:30
1