Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Брашното е много
03.12.2023 18:32
3
Стефана
Стефана
Много са хубави! Наистина са неутрални на вкус! Сложих 600 гр. брашно и в него добавих другите съставки. Стори ми се, че тестото стана много твърдо, но, за да имат бухтите хубави "коремчета", трябва малко да се пораздърпат преди да се сложат в огъня.
15.10.2023 06:57
Анонимен
Анонимен
Страхотни станаха. Благодаря за рецептата.
22.04.2023 21:54
Анонимен
Анонимен
Брашното не отговаря за течността от 200гр.кисело мляко и 2 яйца
12.11.2022 10:26
5
2
Анонимен
Анонимен
аман от ПУХКАВИ работи
08.08.2022 09:05
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата. Станаха уникално вкусни:)
11.06.2022 09:57
1
1
Анонимен
Анонимен
600 гр. Брашно ако искаме да имаме камък.
05.03.2022 05:30
4
Потребител#311033
Потребител#311033
Явно нещо обърках , защото ми остана малка част от брашното 100-200 гр. Но станаха супер вкусни!
07.02.2022 11:10
3
Росица Маринова
Росица Маринова
Изглеждат точно както ги прави моята баба - невероятно вкусни още докато са топли и наистина свършват за нула време !!! :) :) :)
14.04.2018 10:41
11
1