Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Това е рецепта за пилешки гърди, не патешки. Явно сте се объркала, защото в описанието казвате "пилешкото"месо и го описвате като такова - че било готово, когато крайчетата побелеят- точно така, защото при патешкото няма как да побелеят, тъй като дивечовото месо е тъмно, не бяло. Другото, което е... да начукваш и изтъняваш патешки гърди аз за пръв път чувам, но пък може и това да е някаква различна от познатата ми технология.
26.05.2018 22:15
3
Джина Димитрова
Джина Димитрова
За скара винаги мариновате ,моята майка напримет ,маринова с кисело мляко ,малко вода(да стане като айрян),намазва после с олио ,зада не лепне по скарата,дори да го изпържите става много вкусно,маринатата вече го е полусготвила.
27.05.2018 17:00
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Не, няма проблем, то е ясно, че е "печатна" грешка. Просто при мен никога не е побелявало патешкото, пуешко да, но патешко не, и това, че се води дивечово не значи, че непременно е диво, така го водят. Аз лично съм приготвяла, но винаги с кожа и така отвътре остава крехко, иначе дивечовото месо става жилаво и сухо.
27.05.2018 15:15
Джина Димитрова
Джина Димитрова
Патешки са просто съм объркала вместо патешко съм записала пилешко при патешкото също става по-светло,дори свинското като се пече става светло по ктайщата.И при питомните птици също важи,защо непременно дивеч,не е оказано че е дива патица.Аз се извинявам ,че не съм догледала за ,,пилешко",ако има начин бих го поправила.
27.05.2018 14:28
1