Не бих се съгласил с само с изпичането на 220 градуса зa 15-20 минути.Все пак целта ни е сурово - сушен бут. А не печен такъв.Вкусът ще е напълно различен от това което търсим накрая като резултат.Не казвам ,че ще е лошо на вкус , но няма да е сурово - сушен.Методът който съм използвал , не веднъж (понеже живея във Варна а там средната годишна влажност е 87%) е...... обикновен хладилник.Има един много тънък момент за да не абсорбира месото миризмите от хладилника.Обвива се с бяла, чиста, кухненска трипластова хартия.
14.12.2017 16:09
7
Краси
През първите 2-3 дни сваляйте бута и го запичайте в предварително загряна на 220 градуса фурна за 15-20 минути, след което оставяйте пак да съхне.
АКО ГО НАПРАВИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, БУТА ЩЕ СТАНЕ ИЗПЕЧЕН И НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО СЪС СУШЕН БУТ !!!
АКО ГО НАПРАВИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, БУТА ЩЕ СТАНЕ ИЗПЕЧЕН И НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО СЪС СУШЕН БУТ !!!