Начин на приготвяне
В горещата вода слагаме мазнината - шарлан и хималайската фина сол.
След като водата заври, сипваме всички нарязани на ситно зеленчуци: зеле, моркови, чушки, праз, карфиол и чери доматки.
Натрошаваме соевите хапки, за да не са прекалено едри като набъбнат, и ги добавяме едновременно със зеленчуците.
Варим в тенджерата, захлупена с капак, за да омекнат съставките.
Малко след като сме ги сложили, подправяме с кимион, черен и червен пипер, куркума, чубрица, зехтин и на ситно нарязан магданоз, за да може всичко да се овкуси по време на сваряването и особено соевите хапки да поемат от наситения вкус на подправките и да не са безвкусни.
Разбъркваме и след няколко минути, яденето е готово!
Поднасяме топла вкусната манджа - постно зеле със соеви хапки и зеленчуци.