Филе от пъстърва с бяло вино

07/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 536
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибата.

Поставяме в дълбок тиган и заливаме с виното, лимоновия сок, 4 лъжици вода, сол, черен пипер на вкус.

Мариноваме 10 минути.

Сваряваме в тази смес до омекване на рибата за 10 минути. Изваждаме и охлаждаме.

Махаме костите и кожата, вадим филето.

Намазваме с аспик и подреждаме в чиния, слагаме в хладилника за кратко да стегне.

Намазваме още веднъж с аспик и украсяваме с резенчета домат и маслинки, може и каперси.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар