Свинско с лук, моркови и гъби в гювеч

ГаляГаляНовак4
22/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 647
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се реже на пържоли и се овкусява с черния пипер.

Брашното, червеният пипер и подправката за месо се смесват, месото се овалва и се реди в глинен гювеч намазан с олиото.

Върху месото се слага лукът, след това морковите и накрая-гъбите.

След това се добавя водата, виното и маслото. Пече се 2 часа на 220 градуса

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар