Зелен фасул с тиквичка

NikolNikolЧирак552624
21/06/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене39 мин.
Общо49 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 378
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се измиват и се нарязват на кубчета. В тенджера се слага маслото и в него се задушават лукът и останалите зеленчуци.

Сипва се гореща вода или бульон, осолява се се оставя да къкри около 30 мин.

Накрая се прибавя пипера да и накълцания магданоз.

Може да се сервира с лъжица сметана или таратор по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар