Зелен фасул с лук

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126466436417
31/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 141
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белим и нарязваме на ситно лука. Слагаме да се задуши в олиото и една каф.чашка вода. Посоляваме на вкус, като остане на мазнина ръсваме брашното и разбъркваме.

Прибавяме и червения пипер, разбъркваме и прибавяме 1 чаена чаша вода. Слагат се фасулът и нарязан ситно пресен магданоз.

Разбъркваме и оставяме да ври докато се сгъсти. Поднасяме с кисело мляко смесено с пасиран чесън.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Georgi
Georgi
08.04.2019 13:50
Ще я пробвам но ще сложа мъжка добавка месце
0
0