Пиле с двойна плънка

19/10/2016
"Когато не може да решите, коя е любимата ви плънка за пиле - сложете и двете "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо631
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кромида на дребно и го задушете, добавете каймата и пържете докато тя стане на трохи, посолете и подправете с черен пипер и чубрица, махнете от котлона и добавете нарязаното топено пушено сирене, настържете кашкавала.

Вземете пилето, посолете го леко от вътрешната страна, напълнете го с плънката от каймата, отлепете леко внимателно кожата му и внимателно разпределете кашкавала под нея.

Сложете пилето в тавичка, смесете майонезата с червения пипер и намажете пилето от всички страни.

Налейте бирата, малко вода и малко мазнина, печете под фолио за около 40 мин, след това свалете фолиото и допечете до готовност.

По желание може да добавите картофи отстрани в тавичката.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар