Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Станаха превъзходни!
02.02.2024 17:37
Анонимен
Анонимен
Аз бих добавил и някакъв вид киселина (вино, лимон, мляко) за да не останат жилави, особено ако планувате да използвате месо различно от вратното
05.08.2022 22:07
1
Илияна Димова
Илияна Димова
Вратни пържолки са много крехки , такива предпочитаме за скара , и така с марината , много вкусни !
13.03.2016 17:01
4
Мария Георгиева
Мария Георгиева
Чудесни са, вместо захар слагам мед в маринатата.
13.03.2016 16:55
10
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Станаха сочни, но някак си останаха жилавки...сигурно от месото ще е.И все пак са вкусни.
10.03.2016 22:16
7