Тази рецепта коментираха

Анонимен
цветослава киркова
цветослава киркова
Нищо , че три дни ям само агнешко , тези вратлета определено ме съблазняват .
02.05.2016 19:35
1
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Много са вкусни наистина ама толкова ми втръсна агнешко че днес вече ни печка искам да видя ни агнешко :) домати и сирене за разтоварване :)
02.05.2016 20:09
Цеца Милошова
Цеца Милошова
Ха ха ха! Ама и аз съм една. То нали си пише...
30.04.2016 20:57
2
Цеца Милошова
Цеца Милошова
Аз реших, че в е в гювеч от зеленчуци /в този смисъл, а не като съд/. Та до сега сама си се смея на уникално тъпия въпрос. Ако има конкурс за най-глупав въпрос съм сигурна, че ще го спечеля :~
30.04.2016 21:02
1
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
А няма лошо :) то може и да съм пропуснала , никога не се знае :)
30.04.2016 20:58
Цеца Милошова
Цеца Милошова
Много апетитни изглеждат. В какъв съд ги готвиш?
30.04.2016 20:44
1
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
В гювеч
30.04.2016 20:46
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Заповядай! Вкусно е наистина ама малко тлъстичко ми иде. Трябваше повече да резна от тук от там :) Аз пък чакам рецепти за козунаци :) Тази година се отдадох само на агнешкото и нещо ме домързя за козунаци : ) Та набелязвам хубави рецепти за догодина или по-късно през тази :)
30.04.2016 16:21
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Хич няма да ми пречи че е тлъстичко,аз ям всичко,то си ми и личи,добре се грижа за бедрата си :)) Аз не изневерявам на традицията си,само аз меся и всички мен чакат за козунаци.Вече 6бр са ми готови :))
30.04.2016 16:25
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Оххх леле каква вкусотия! Нина,зарязвам козунаците и идаааа :)))
30.04.2016 16:17
1
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Малееее машина! Аз обикновено с триста зора правя по два и то се опека в кухнята да е топло, па му бая па го бия и разни там салтанати и накрая взема та го препека и не мога да го гледам :)
30.04.2016 16:28