Тази рецепта коментираха

Анонимен
Зори
Зори
Аз ги правя по-дебели, и освен отвън разцепвам ги с остър нож и ги намазвам и отвътре с пресован чесън, сол и масло.
18.02.2017 19:05
К К
К К
Отдавна не съм правила, а много обичам, защото вкъщи правехме преди на печката, а вече нямам. А за тиган не съм се сещала - хубаво ме подсетихне.
11.05.2016 21:13
2
К К
К К
На самата решетка! без да слагам тава.
12.05.2016 13:10
Monika Ivanova
Monika Ivanova
не съм опитвала точно с този вид тесто, но по принцип и вътре във фурната стават в тава или на хартия за печене и на решетката
11.05.2016 21:52
1
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Скоро не съм правила, а така като гледам пърленката, много ми се прияде.
11.05.2016 14:55
1