Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боби
Боби
Сложих накрая малко настърган кашкавал и запекох още малко и стана невероятно.
08.12.2019 19:59
никнай
никнай
Добро решение колкото е елементарно толкова е и ефектно и по-вкусно.
Аз бих погасил зеленчуците с 1-2 глътки вино (за вкус и аромат) и тогава ще карам нататък по рецептата ти.
Моето предложение е накрая при поднасянето да се поръсят със ситно нарязан магданоз - придава на ястието по-свеж вид и приятен аромат.
26.02.2016 22:44
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Не бях се сетила за морков,другия път ще добавя.И аз поръсвам със чубрица.
24.02.2016 09:53
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Добавям и малко чубрица. Стават стархотни.
12.02.2016 09:32
1