Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
И аз правя сурово-сушено месо но го осолявам контролирано в плик(7 - 10 дена) и го суша до около 55% от първоначалното тегло. Цяло парче (около 1200 грама) се суши за 27 до 30 дни.
07.03.2022 11:38
2
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Извинете, но след 5-7 дни няма да имате пастърма, а полу- сурово месо.
04.11.2019 18:26
7
2
Blagoeva
Blagoeva
Става страхотно от свинско контра филе.Аз го правя по същата рецепта. Като подправки слагам само чубрица,чер. пипер,кимион и червен пипер
22.11.2017 14:49
12
3
Ivaylo Angelov
Ivaylo Angelov
абсурд!
1. няма как да се направи пастарма със свинско месо!
2. месото от снимката не е филе
3. рецептата е чудеснал но да се използва говеждо, в краен случай телешко
09.10.2017 16:19
10
25
Ivo
Ivo
Става и с овче месо.
Различно е.
08.02.2017 00:58
5
1
marcheva14
marcheva14
Изглежда прекрасно! Никога не съм си помисляла, че мога да го направя, не съм се занимавала с такова нещо, може би е лесно, не знам, но го обичам за похапване.....
08.01.2017 19:19
5
1
1
Покажи всички подкоментари