Стана прекрасно и с агнешко бутче, само дето го пекох 3 часа!
05.05.2024 15:45
marcheva14
Сийче, наистина е изкушаващо. До момента винаги го прескачах това вратле и все към бутче и плешка се насочвах, но се оказа, че съм грешила. Страшно вкусно, крехко, ама много крехко и най-важното този път нямаше никакъв неприятен аромат на агнешко, знаеш, онази тежка миризма , поне аз хич не я харесвам. Доволна съм! Ще ти кажа защо го поднасям студено, тук вече е избор, разбира се, агнешкото по принцип се яде студено, за да може да се втвърди онази мазнина, то си е агнешка лой, и да се отделят с нож тези малки капки, а гарнитурата винаги е топла. Така поне се поднася у дома, защото моя дядо е френски възпитаник и според него така трябва да се поднася, а и според него пак, агнешкото по принцип било деликатес. Аз не съм много съгласна, но това е друг въпрос... . Това е. Въпрос на избор е. Хайде, поздрав!
11.03.2017 16:26
1
Сия Рибагина
Пак изкушаваш, Миме :) Страхотна вкусотия, във врата има много крехко месо, също е идеално за супа. Аз лично предпочитам месото да ми е топло, но това е въпрос на вкус, и студено бих го хапнала :))
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани