Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sofia Boynova
Sofia Boynova
Обезателно се сервира с настърган хрян, залят с ябълков оцет и овкусен с щипка сол, захар, зехтин, по вкус. Ароматно и пикантно! Добър апетит!
25.02.2019 12:00
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Страхотна идея! Много ви благодаря, ще опитам! :)
25.02.2019 22:36
Потребител#186550
Потребител#186550
Много вкусно става. ЗАСЛУЖАВА си да се пробва
04.05.2017 23:26
3
1
2
Sofia Boynova
Sofia Boynova
Редовно правя, дори и със свинско джоланче. Не отстъпва по вкус!
25.02.2019 12:03
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря :) Наистина си заслужава :)
05.05.2017 00:12
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Обожавам го, много отдавна не съм го приготвяла, но напоследък с това агнешко, телешкото остана на заден план в менюто ми :) Чудесно е :)
04.05.2017 18:28
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Ами ето сега те подсетих за телешко и може скоро да си го спретнеш :) за разнообразие :)
04.05.2017 22:01