Домашен бахур

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
4k
958
3k
22/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Сготви180 мин.
Общо240 мин.
"Домашен деликатес за истински ценители!"

Необходими Продукти

  • бял дроб - 4.5 кг. свински
  • свинско месо - 4 кг. или месо от свински глави
  • праз - 2 кг
  • ориз - 300 г
  • чубрица - 200 г
  • люти чушки - 200 г
  • сол - 200 г
  • свински черва - за пълнене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът накълцваме на ситно със сатъра. Към него прибавяме месото, също нарязано на ситно.

Измиваме и почистваме ориза и праза, режем на ситно и добавяме към месата.

Прибавяме чубрицата, солта и лютите чушки. Всичко омесваме добре.

Измиваме свинските черва и започваме да ги пълним внимателно със сместа.

Слагане в тенджера с вода и варим до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: